Erste Plava liga i Savjetovalište Luka Ritz protiv nasilja.Ove godine Erste Plavu ligu će podržati te ju u svojim akcijama promovirati i Savjetovalište Luka Ritz. Savjetovalište Luka Ritz promiče prevenciju nasilja djece i mladih te odgovorno ponašanja prema sebi i drugima, pa je Erste Plavu ligu prepoznalo upravo kao poželjan nacionalni projekt kojim se promiče tolerancija i prevenira nasilje.

Atletika je, poznato je, sport koji potencira fair play i poštovanje prema suparniku. Atletičari ulažu goleme napore da bi ostvarili rezultat i zato cijene iste takve napore svojih suparnika. I Erste Plava liga, kao atletsko natjecanje osmoškolaca, kroz sport promiče načela fair playa, tolerancije i borbe protiv nasilja.

Te zajedničke vrijednosti i ciljeve – posebice promicanje tolerancije i borbe protiv nasilja među djecom i mladima – Savjetovalište Luka Ritz i Erste Plava liga žele popularizirati svojim akcijama i nametnuti ih kao važne teme u odgoju i obrazovanju.

Suradnjom sa Savjetovalištem Luka Ritz i zajedničkom borbom protiv nasilja – u školama, na sportskim terenima, na ulici – Erste Plava liga, osim sportske, ostvaruje i svoju širu, odgojno-obrazovnu misiju. Erste Plava liga i Savjetovalište Luka Ritz – za društvo bez nasilja!


Kupnjom knjige
"...sa srećom u džepu i osmjehom na licu"
donirate sredstva za rad Savjetovališta.

Cijena knjige: 100,00 kn

Knjigu možete osobno kupiti u Savjetovalištu ili naručiti putem telefona 01/888 5440NAŠE MAJICE


PRODANO

Za pregled kliknite na majicu.