Tribina "U ljubavi i bez nje"


U sklopu Mjesec hrvatske knjige 22.10.2014. u Knjižnici Marije Jurić Zagorke održana je tribina pod nazivom "U ljubavi i bez nje" i promocija knjige "...sa srećom u džepu i osmijehom na licu" Luke Ritza
Luka Ritz bio je mladić duge kose, koji je svojim je osmijehom, zvukom gitare, crtežom i stihom emanirao životnu radost, čistu esenciju ljubavi. Njegove su pjesme, crteže, stripove i razmišljanja od 6. do 18. godine sakupili njegovi roditelji, stvorivši tako knjigu njegovih radova ...sa srećom u džepu i osmijehom na licu. Tako oblikovana, knjiga nudi pogled u Lukin svijet. "Bio je to svijet pun energije i mladenačkog zanosa, smijeha, muzike, knjiga, pjesama, crteža i stripova, dobrih ljudi, svijet njegove obitelji, njegove djevojke i velikog broja prijatelja, drugačiji od one svakodnevice koja puni novinske stupce i ispunjava televizijske sekunde, ali uvijek u dosluhu sa stvarnošću - kritičan, promišljen i često začuđen svijet." (iz predgovora)

Na tribini otvaramo naša srca, a u tome nam pomažu Lukini roditelji Suzana i Reno Ritz, Lara Janić, Maša Kolanović i Lukini prijatelji. Što su o knjizi rekle Maša Kolanović, Suzana Ritz i Lara Janić možete poslušati na snimci emisije "Ništa nevažno" koja se emitira svaki petak u okviru Obrazovnog programa Hrvatskoga radija, na 1. programu.


Kupnjom knjige
"...sa srećom u džepu i osmjehom na licu"
donirate sredstva za rad Savjetovališta.

Cijena knjige: 100,00 kn

Knjigu možete osobno kupiti u Savjetovalištu ili naručiti putem telefona 01/888 5440


NAŠE MAJICE

PRODANO

Za pregled kliknite na majicu.