Draga djeco, mladi i roditelji!

U Savjetovalištu možete dobiti besplatne savjetodavne usluge vezano uz probleme vršnjačkog nasilja, odrastanja, poteškoća u učenju, uslijed problema u specifičnim životnim situacijama, ako želite bolje upoznati sami sebe i poboljšati kvalitetu svoje svakodnevice. Savjetovanja se održavaju u podržavajućoj atmosferi u povjerljivom kontaktu sa stručnom osobom.

Izuzetno nam je važno zalagati se za tolerantan i nenasilan suživot, te uvažavamo specifičnost svake osobe i situacije u kojoj se nalazi. Zato nam se obratite bez straha od nerazumijevanja i osude!


Individualno savjetovanje

Savjetovalište pruža sigurnu i podržavajuću okolinu gdje djeca, mladi i roditelji mogu dobiti savjetodavnu podršku i pomoć kroz individualan razgovor sa stručnom osobom. Individualni razgovori odvijaju se u prostoru Savjetovališta i traju sat vremena, a potrebna je prethodna najava osobnim dolaskom ili putem telefona na kontakt brojeve: 01 888 5440 i 01 888 5441.


Online savjetovanje

Ponekad je lakše pisati o problemima osobne naravi, o stvarima i okolnostima koje nas opterećuju, kojih se sramimo, iz kojih ne vidimo jasno izlaz. Ukoliko imate pitanja ili trebate stručni savjetodavni savjet u specifičnim situacijama u kojima se nalazite, a voljeli biste ga napisati i putem pismene komunikacije komunicirati, online savjetovalište upravo je prostor za pružanje podrške i pomoći putem e-maila. U svako doba nam se slobodno javite i pišite o stvarima koje vas muče. Kontaktirajte nas na pitaj@savjetovaliste.hr, odgovoriti ćemo vam u što skorijem roku potpuno poštujući vašu privatnost.


Telefonsko informiranje/savjetovanje

Informativni/ savjetodavni telefon je namijenjen djeci, mladima, roditeljima i svima drugima koji imaju iskustvo nasilja među djecom i mladima, problema u ponašanju, poteškoća pri učenju i ostalih životnih izazova kada je potrebna podrška i pomoć.Telefonska linija 01 888 5440 otvorena je od ponedjeljka do petka od 10 do 14 sati, slobodno se javite!                                        

Kupnjom knjige
"...sa srećom u džepu i osmjehom na licu"
donirate sredstva za rad Savjetovališta.

Cijena knjige: 100,00 kn

Knjigu možete osobno kupiti u Savjetovalištu ili naručiti putem telefona 01/888 5440