Savjetovanje
 
Dragi mladi i roditelji! U Savjetovalištu možete primiti  besplatnu savjetodavnu pomoć i razgovor sa stručnom osobom vezano za probleme vršnjačkog nasilja, odrastanja, odgajanja i poteškoća pri učenju. Možete nam se obratiti bez straha od osude i sa sigurnošću da će vaša privatnost biti čuvana!

ONLINE SAVJETOVANJE
Ukoliko se ne osjećate ugodno razgovarati o svojem problemu direktno na savjetodavnoj liniji, pošaljite nam e-mail. U što skorijem roku, poštujući vašu privatnost, odgovorit ćemo na svako pitanje!
e-mail: pitaj@savjetovaliste.hr

TELEFONSKO SAVJETOVANJE
Pomoć možete potražiti i putem savjetodavne telefonske linije svakim radnim danom od 09,00 h – 15,00 h. Putem iste linije možete se naručiti za indivudalno savjetovanje sa stručnjakom u prostorijama Savjetovališta.
Broj telefona: 01/888 5440 ili 01/888 5441.

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE


 • • Individualno savjetovanje se održava srijedom i četvrtkom u prostorijama Savjetovališta u prethodno dogovorenom terminu.
 • • Individualno savjetovanje sa socijalnim pedagogom za djecu, mlade i roditelje čija su djeca žrtve nasilja i/ili čija se djeca rizično ponašaju
 • • Individualno savjetovanje sa stručnjakinjom za djecu, mlade i roditelje koji se susreću s poteškoćama u odgojno-obrazovnom sustavu

Za individualna savjetovanja možete se naručiti putem telefonske linije:
01/888 5440 ili 01/888 5441

GRUPE PODRŠKE ZA RODITELJE
Dragi roditelji! Ako se osjećate usamljeno, bespomoćno i ljuto, želite podijeliti svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja u neosuđivačkoj atmosferi, uključite se u naše grupe podrške! Grupe podrške vodit će stručnjakinja s iskustvom grupnog savjetodavnog i sociopedagoškog rada, a prijaviti se možete putem telefonske linije:
01/888 5440 ili 01/888 5441

Grupe podrške za roditelje čija su djeca žrtve nasilja

Grupe podrške za roditelje djece s problemima u ponašanju

SAVJETOVALIŠTE ZA STUDENTE
Savjetovalište za studente je mjesto gdje možeš dobiti podršku i razumijevanje za lakše prolaženje kroz životne situacije u kojima se nalaziš. Savjetovanje se odvija u podržavajućoj atmosferi kroz individualan rad sa stručnom osobom. Rezerviraj termin svakim danom od 09:30-14:30 na telefon 888 5440. Savjetovanje srijedom od 10:00-14:00 u prethodno dogovorenom terminu.

 

 

 

 •                         
 • Kupnjom knjige
  "...sa srećom u džepu i osmjehom na licu"
  donirate sredstva za rad Savjetovališta.

  Cijena knjige: 100,00 kn

  Knjigu možete osobno kupiti u Savjetovalištu ili naručiti putem telefona 01/888 5440